sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kädentaitomessuilla Messukeskuksessa

Messupäivä jälleen.

Messukeskuksessa oli selvästi enemmän panostettu ja luotettu Lapsimessuihin ja Eläinystäväni -puoleen, käsitöiden puoli oli mielestäni aika suppea. Löysin kuitenkin kivoja ja minulle uusiakin juttuja. 

Kuvissa muutamia pöytiä, joiden ääreen pysähdyin.

Ikasyrin pöydässä oli paljon kankaita, jotka miellyttävät silmääni. 



Käpysen merinovillat houkuttelevat suuresti. Tuo Pulubileet on hauska, ja solmu tuntuu jotenkin kotoisalta visuaalisesti. Harmaan ja mustan ystävän silmä lepää.



Hauska uusi tuttavuus oli Rajanto: ihania massakoruja, erityisesti nuo sadepilvi-korut. 



ButoniDesignin tuotteissa oli materiaalina paperi, jonka ominaisuudet olivat suurinpiirtein samat kuin nahalla. Ulkonäkö puolestaan muistuttaa betonipintaa. Tosi mielenkiintoinen ja vieläpä silmää paljon miellyttävä materiaali. 



Kultaseppä- korutaitelija Niina Halonen piti työnäytöksen lasihelmien valmistamisesta. Hän pitää myös helmikursseja Helsingissä. Oli inspiroivaa seurata niin erilaisen alan taitajaa. 



Ostoksiakin tuli tehtyä. Terhi Mickelssonin kaksi printtiä lähti mukaani: "Lempeä kissa" ja "Pysähdyin hetkeksi nähdäkseni paremmin". 



Hyvän ja tarpeellisen hankinnan tein Peltityö Åkermanin pöydässä, kun löysin kynttilämansetit vanhoihin öljylampetteihini, joiden öljypolttimot ovat hävinneet.

Luonnollisesti lapseni raahasivat minut myös muille osastoille kässäjuttujen parista: pääsin mm. silittämään lemmikkitorakkaa. Iyh. Tykkään ehkä kuitenkin enemmän kissoista... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita! All the comments are welcome!