torstai 15. syyskuuta 2016

Parasta menneiltä ajoilta

Välillä on hyvä hakea inspiraatiota myös menneisyydestä. Tällasen lehden olen joskus hankkinut, ja tänään aloin selailla sitä, koska onhan sen ostamiseen varmaan ollut joku syy.


Sisäsivuilta löytyikin jotain, mikä mieltä piristi. Eikös virkatut bikinit olleetkin se kaikkien aikojen käytännöllisin asuste? Ja hei mahtavaa, ohjeet löytyy kanssa!


:D Varokaa vaan kaikki kesän lapset, ensi kesän synttärilahjat on menossa tuotantoon!

torstai 8. syyskuuta 2016

Kissa ja poika

Enempiä selittelemättä. Ristipistot done. 


(Selitys: mallina ollutta valokuvaa tuntematta ei välttämättä kuulemma heti hahmotu, että siinä poika ja kissa ovat päät vastakkain kuvassa. Tietoisuus tästä vierailla silmillä  hahmottamisen vaikeudesta himmentää lievästi iloa siitä, että valmista tuli. Pystyn kuitenkin vastustamaan kiusauksen pistellä kissan pään ääriviivat efektivärillä.)

Edit. Saisko nyt paremmin selvää?

torstai 1. syyskuuta 2016

Inspiraatiota herättelemässä

Tänään olin vapaapäivällä suolakaivokselta. Kerrankin aivoni tajusivat ajoissa, minne pitää mennä: Ernesto Neton näyttely Kiasmassa on ihan viimeisiä päiviä auki tällä viikolla. Pakkasin ristipistot kassiin ja itseni Hsl:n bussiin.


Näyttely on auki enää 4.9. asti!


Choi Jeong Hwa näyttely oli hauska ja iloinen näyttely, vaikka ensireaktiona muovin määrä nykyaikana ei juuri positiivisia mielleyhtymiä luokaan. Muovin lisäksi tässä teoksessa roikkui virkattuja kukkaköynnöksiäkin.


Neton ja huni kuin- heimon luomaa pehmoista maisemaa, jonne voi mennä köllöttelemään.Viidennessä kerroksessa ovi avautuu pehmeään puutarhaan.
Yleissilmäys Neton teoksesta. Näyttäisi varmaan paremmalta, jos osaisi kuvata. Suositellaan aitona kokemuksena.


Päiväkotiryhmiä oli liikenteessä aika paljon. Lopulta tekstiilien pehmeys ja akustiikkalevyt vaimensivat aika hyvin...


Hetkeksi pääsin pötkähtämään majaan ja kuvittelemaan, että ympärillä olisi hiljaista.


Boan puutarha.


Suosikkejani kokoelmanäyttelyn puolelta olivat mm. Pekka Niskasen videoteos Can you hear me? ja Anna Estarriolan teokset.

Oli kevyt ja kesäinen fiilis, kun lähdin Kiasmasta!


Niin, ja käsityöblogihan tämä oli. Ne ristipistot siellä bussissa...